Skip to main content

Onze drijvende krachten

Het team van Het Spant heet hun gasten graag welkom. Zonder deze mensen kan ons centrum niet draaien. Zij zijn ons visitekaartje. De jeugd is onze toekomst, wij proberen dan ook de jeugd van Ameide en Tienhoven hun eerste werkervaring bij ons op te kunnen laten doen. De gemeenschap blijft een drijvende kracht achter ons centrum.

Het Team

Het Spant wordt beheerd door Cees Dijkmans. In 2021 deed hij zijn intrede binnen het Spant. Met zijn jaren lange ervaring als chef-kok en manager is hij hier volledig op zijn plek. Cees heeft in zijn loopbaan meerdere restaurants en horecagelegenheden naar een hoger level gebracht. Het leveren van maatwerk is hem daarom op het lijf geschreven. Een nieuwe uitdaging gaat hij niet uit de weg.

Aan zijn zijde staan assistent-beheerders Tom en Wieke de Kruijk. Beide geboren en getogen in Ameide. “De band met de omgeving is bij ons gewoon heel belangrijk”. Tom is het sociale dier van het stel. Service en klantgerichtheid zijn dan ook zijn sterke kwaliteiten. Een goede gastheer kent de wensen van zijn gasten.

Wieke daarin tegen is de creatieve en administratieve duizendpoot. In haar vroegere loopbaan heeft zij gewerkt in de entertainmentsector en heeft hierdoor vele events mede georganiseerd. Deze ervaring neemt zij mee naar het Spant. Een team dat elkaar goed aanvult.

Wieke
de Kruijk
Assistent-beheerder
Cees
Dijkmans
Beheerder
Tom
de Kruijk
Assistent-beheerder

Stichting Dorpshuis Ameide – Tienhoven aan de Lek

De Stichting Dorpshuis Ameide en Tienhoven is eigenaar van Het Spant en is daardoor verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in Het Spant. Het bestuur van de stichting heeft de dagelijkse gang van zaken in handen gegeven aan de (assistent) beheerders. Daar die bij hun in capabele handen is hoeven wij ons daarover dan ook niet druk te maken. Resten nog taken op het gebied van onderhoud, (verhuur) contracten, facturatie, overleg met derden (denk hierbij aan de Gemeente Vijfheerenlanden) en dergelijke.

Het bestuur bestaat uit:

John
Timmers
Voorzitter
Barbara
Versluis
Secretaris
Wim
Velthuizen
Penningmeester
Marcel
Vink
Technisch beheer
Nelie
Duijm
Algemeen bestuurslid