Skip to main content

Vergaderingen

Het Spant in Ameide is een populaire locatie voor het houden van vergaderingen in de Gemeente Vijfheerenlanden. Ook kun je alle moderne faciliteiten verwachten die benodigd zijn voor een geslaagde vergadering. Zo kunnen we elke vorm van vergaderen faciliteren.

Kom je met een klein gezelschap of juist met een heel team. In beide gevallen kunnen wij met onze diverse zalen een gepaste oplossing leveren die volledig aansluit op jouw wensen.

Ook zorgen wij er met plezier voor dat het jou en je gasten op horecagebied niets tekort komt.

Congressen en bijeenkomsten

Op zoek naar een geschikte ruimte voor uw congres of bijeenkomst?

Ons multifunctioneel centrum biedt hierin diverse opties. Voor een groot gezelschap is onze Brederode zaal uitermate goed geschikt. Met ruimte voor wel 260 personen, een groot scherm en eventueel gebruik van een podium.  Ons centrum beschikt over alle moderne faciliteiten om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Ons professionele team biedt optimale ondersteuning bij de organisatie van uw congres. In het voortraject denken we met je mee om van uw congres een succes te maken. Daarnaast bieden wij ook diverse opties aan op het gebied van horeca.

Presentaties en Events

Van schoolmusicals, muziekuitvoeringen, maatschappelijke bijeenkomsten, tot het presenteren van een nieuw product. In Het Spant kunt u voor vele evenementen bij ons terecht.

Zowel voor de zakelijke als de particulieren markt staan wij voor uw klaar.

Tijdens een presentatie of event wil je natuurlijk dat alles tiptop in orde is, dat de presentatie soepel en succesvol verloopt en dat jouw gasten de volle aandacht hebben op het nieuwe product of de uitvoering. Daarom nemen wij graag zoveel mogelijk uit handen, zodat jij je kunt richten op de inhoud.